DOÐUÞ KARGO EVDEN EVE ASANSÖRLÜ TAÞIMACILIK - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 




GOLD ÃœYE SAYFASI

Üyelik Tarihi : 01-09-2014
Firma Adı : DOÐUÞ KARGO EVDEN EVE ASANSÖRLÜ TAÞIMACILIK
Firma Sektörü : Adana Evdeneve
Firma Yetkili : Etem Bey
Çalışan Sayısı : 5 Kiþi ve altý
Ä°ncelenme : 5580
Facebook'ta PaylaÅŸ

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Adres : Mücahitler Caddesi Pýnar Mahallesi Kýrlangýç sit. A Blok Ezgi Pide Fýrýný Karþýsý-Seyhan
Åžehir : Adana
Telefon : (0322) 261 49 46
Faks : (0322) 261 49 46
GSM : (0538) 925 28 10
Website : http://www.doguskargo.com


FÄ°RMA SAYFALARI


BOŞ ARAÇ İLANLARI

Firmaya ait ürün bulunamadı...


Ä°LANLAR

Firmaya ait ilan bulunamadı...


DOÐUÞ KARGO EVDEN EVE ASANSÖRLÜ TAÞIMACILIK






HAKKIMIZDA


 DOÐUÞ KARGO EVDEN EVE NAKLÝYAT olarak, bu sektöre bambaþka bir hizmet anlayýþý kazandýrmýþtýr. Müþteri memnuniyet odaklý hizmet anlayýþýmýzýn bize kazandýrdýklarý ile kalite çýtamýzý her zaman yükselterek yolumuza devam ediyoruz. Þirketimiz araç filosu ve alanýnda uzman ve tecrübeli kadrosu ile evden eve þehir içi, þehirler arasý, ofis, büro, iþyeri, fabrika taþýma hizmeti ile eþya depolama hizmetlerimiz en kaliteli ve sorunsuz bir þekilde taþýmayý ve tüm taahhütleri yerine getirmeyi garanti etmektedir. Tecrübemiz ve iþimize verdiðimiz önem ile siz deðerli müþterilerimizin hizmetindeyiz. Nakliyat konusunda hizmet etmek için bizler buradayýz. DOÐUÞ KARGO EVDEN EVE her zaman daima önde.    

 

Temel Deðerlerimiz
*Þeffaflýk – Dürüstlük
*Güvenilirlik
*Kararlýlýk
*Daima Yüksek Kalite
*Uygun Fiyatlar
*Müþteri memnuniyeti

Misyonumuz
Avrupa standartlarýna uygun, kaliteli ve yüksek düzeyde hizmet vererek, müþterilerimizin rahatlýðýný ve memnuniyetini en üst düzeye çýkarmak.
. Müþterilerimizin bütün hak ve hukuklarýna saygý duymak,
. Personellerimizin eðitimini arttýrmak.
Vizyonumuz
Özel eðitim almýþ personellerimizin eðitimlerini arttýrarak müþterileri menuniyetini yükseltmek ve en iyi hizmeti, depolama da, paketlemede, hýzlý ve güvenilir bir þekilde üslendiði görevlerini basari ile yerine getirmek.
HEDEFLERÝMÝZ
DOÐUÞ KARGO olarak Evden eve nakliyat ihtiyaçlarýnýzda size profesyonel kadrosu ve güler yüzlü hizmeti ile bütçenize uygun olarak nakliye veya nakliyat ihtiyaçlarýnýzda kaliteli çözümler sunmaktadýr.

 

                                         


ETÄ°KETLER

Anadana evden eve nakliyat firmalarý , Adanada evden eve nakliyat iþi yapanlar , Seyhanda evden eve firmalarý , Seyhanda nakliyeciler , Adana seyhanda evden eve nakliye firmalarý, Adanada evden eve asansörlü taþýmacýlýk | Adanada evden eve asansörlü nakliyat firmalarý , adana evden eve firmalarý, en ucuz nakliye yapanlar, doðuþ kargo doðuþ kargo adana çukurova kargo doðuþ evden eve asansörlü taþýmacýlýk, seyhan evden eve firmalarý,


Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010