Eski Ýstanbul Nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Eski Ýstanbul Nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 30-12-2018
Firma Yetkili : atacan ayýlmazdýr
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 2256

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : fýndýklý mah.hancýoðlu ca.no 149
Åžehir : Ýstanbul
Telefon : 05324878042
Faks :
Website : http://www.nakliyatistanbulevdeneve.com/

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

Ýstanbul Nakliyat 1955 yýlýnda Þiþli Bomonti'de kurulmuþtur. Merhum Abdullah Öztürk ve Sadullah Öztürk kardeþler tarafýndan kurulan þirketimiz 1958 sonlarýnda Ýstanbul Eminönünde Çalýþmaya baþlamýþtýr.Merhum Sadullah Öztürk'ün torunlarýndan Cenk Öztürk tarafýndan faaliyetlerini sürdürmektedir.
1955 yýlýndan günümüze en iyi nakliyat hizmetini sunan þirketimiz Eski istanbul baþlýðý altýnda evden eve nakliyat ve eþya depolama ve diðer ihtiyacýnýz olan taþýmacýlýk hizmetlerini sunmaktadýr.Eski Ýstanbul Nakliyat bir çok taklite maruz kalmaktadýr.Bu nedenle þirketimiz tamamen eski istanbul evden eve nakliyat çerçevesinde hitmet vermektedir." Takliçilerimizden Sakýnýnýz ve Kesinlikle Ýtibar Etmeyiniz.! "

Etiketler
nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010