afyon evden eve nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

afyon evden eve nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 27-04-2018
Firma Yetkili : Istanbul Istanbul
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 2516

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : maraþe fevzi çakmak mah þuhut yolu no:5
Åžehir : Afyon
Telefon : 05418445326
Faks : afyon merkez
Website : http://www.evdenevenakliyatafyon.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

  

HAKKIMIZDA

Þirketimiz, Afyon’da taþýnmaya ihtiyaç duyan tüm kiþi ve kurumlara en iyi hizmeti sunmak için 1999 yýlýnda kurulmuþ, kuruluþundan günümüze kadar da bir çok kiþi ve kuruluþa Afyon evden eve nakliyat, asansörlü taþýma, ofis, iþ yeri ve þirket nakliyesi, askýlý tekstil taþýmacýlýðý, parça eþya taþýma ve depolama gibi bir çok alanda faaliyet göstermektedir.

 

Teknik Nakliyat, baþta Afyon olmak üzere çevre þehirler için de 8 kiþiden oluþan deneyimli kadrosu ile ihtiyaç duyduðunuz tüm nakliyat iþlerinizi en iyi þekilde yerine getirmektedir.

 

Eþyalarýnýzý bize teslim ettiðiniz andan itibaren tüm sorumluluðu teslim alýyoruz. Müþterilerimiz ile anlaþma yaptýðýmýz andan itibaren, eþyalarýnýzý taþýma geldiðimiz vakit, tüm yükümlülük tarafýmýza geçmektedir. Eþyalarýn paketlenmesi esnasýnda veya araca yüklenmesi sýrasýnda, veya asansörle taþýnýrken ya da eþyalarýnýz gideceði yere taþýnýrken doðabilecek tüm olumsuzluklar tarafýmýza aittir. Ülkemizde bu þekilde çalýþma prensibine sahip olan firma sayýsý oldukça azdýr. Bu nedenle, Afyon taþýmacýlýk ve diðer tüm nakliye iþlemleriniz için tercih sebebiniz olmaya adayýz.

 

Müþterilerimize saðladýðýmýz hizmetleri inceleyebilir, paketleme, asansörlü taþýma gibi fotoðraflarýmýzý gözden geçirebilir ve yorumlara bakarak firmamýz hakkýnda ayrýntýlý bilgiye sahip olabilirsiniz.

 

Lütfen soru ve görüþleriniz için bizi aramaktan çekinmeyin… Ýletiþim için týklayýn.




Deðerli görüþlerinizi bizden esirgemeyin.





Etiketler
afyon evden eve taþýma afyon nakliyat firmalarý afyon ev taþýma,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010