Hamal Ýstanbul - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Hamal Ýstanbul
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 24-04-2018
Firma Yetkili : Hakký Hasanoðlu
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 2630

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Aydýnevler Mh, Sancak Sk, No:9 Maltepe
Åžehir : Ýstanbul
Telefon : 05349658888
Faks :
Website : https://www.hamalistanbul.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

 Nakliyat sektöründe hizmet veren taþýma personelleri, alanýnda uzman kiþi ve kiþilerden oluþmaktadýr. Bu uzmanlýk sayesinde, eþyalarýnýz güvenli bir þekilde taþýnmakta ve araca yüklenmektedir. Pendik hamal sektöründe hizmet veren personellerimiz, tüm ürünlerini ve objelerinizi dikkatli bir þekilde evden çýkartarak, araca yerleþtirmektedir. Ayrýca taþýma iþlemin baþlangýcý olan paketleme, eþyalarýnýzýn dýþ etkenlerden dolayý zarar görmesini ve yýpranmasýný engellemektedir. Bu sayede nakliye sýrasýnda oluþacak olasý hatalar sonucu, eþyalarýnýzýn kýrýlmasý veya çatlamasý söz konusu deðildir.  Ayrýca firma bünyesinde hizmet veren tüm personeller, gerekli olan eðitimlerden geçirilmekte ve donaným sahibi olmalarý saðlanmaktadýr. Günümüz teknoloji ile üretilmiþ ekipmanlarýn nasýl kullanýlacaðý bilgisine de hakim olan hamallarýmýz, iþlemlerin hýzlý bir þekilde sonuçlanmasýný da saðlamaktadýr. Sektörümüzün olmazsa olmazý olan nakliye araçlarýmýz, fonksiyonel özelliklerden oluþmaktadýr. Ayrýca, taþýma görevlileri, aracýn özelliklerini kullanarak ürün güvenliðini maksimum seviyeye çýkarmaktadýr.

 

Hamal hamal çalýþanlarýmýz, ürünlerin özelliklerine göre gruplamakta ve araca yerleþtirmektedir. Araca yerleþtirilen ürünler, sabitlenmekte ve yolculuk sýrasýnda eþyalarýnýzýn birbirine zarar vermesi de engellenmektedir. Taþýma personellerimiz, tonaj bakýmýndan aðýr olan tüm ürünleri kaldýrabilecek bir beden gücüne sahiptir. Bu sayede eþyalarýn çok rahat bir þekilde ve tek hamlede yer deðiþtirilmesi saðlanmaktadýr. Böylece insan baskýsý yüzünden, söz konusu eþyalarýn yýpranmasý gibi, istenmeyen sorunlarda ortadan kaldýrýlmýþ olur. Ýstanbul hamal bünyesinde bulunan tüm personeller, ciddi deneyimlere sahip olmakla beraber, görev aldýðý tüm projelerin üstesinden de gelmiþtir. Gerek taþýma, gerekse indirme kurallarýna hakim olan bu personeller, hassas çalýþma prensipleri sayesinde, en küçük bir eþyanýn bil zarar görmesini engellemektedir. Ayrýca, eþyalar farklý gruplara ayrýlmakta ve bu gruplar, yine farklý seferlerde taþýnmaktadýr. Detaylý bilgi ve fiyat politikamýzý öðrenmek için Hamalistanbul.com sitesini ziyaret etmeniz yeterlidir.  

Etiketler
hamal, istanbul hamal, hamal istanbul, hamal ücretleri, hamal ilanlari, ,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010