kayseri evden eve nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

kayseri evden eve nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 29-10-2017
Firma Yetkili : zafer kýzmaz
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 2926

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : fatih mahallesi akçay sokak
Åžehir : Kayseri
Telefon : 05356978609
Faks :
Website : http://www.sametnakliyat.com.tr

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

 Samet Nakliyat 2003 yýlýnda Evden Eve Nakliyat ve Eþya Taþýma alanýnda hizmet vermeye baþlamýþtýr. Þehir içi Eþya taþýmacýlýðý alanýnda önceleri tek bir kamyon ile baþladýðýmýz iþimize yeni kamyonlar ekleyerek hizmet aðýmýzý geniþlettik ve bugünkü konuma gelebilmek için sektörde yaþanan her türlü geliþmeyi ve teknolojik imkanlarý yakýndan takip ederek ulaþmýþ bulunuyoruz. Kayseri merkezli olarak hizmet veren firmamýz, geliþmeler neticesinde Türkiye’nin tüm illerine evden eve nakliye, iþ yeri taþýmacýlýðý ve özel taþýma çeþitlerinin tümünü sunmakta ve sizlere profesyonel hizmet vermektedir.

Samet Nakliyat Evden Eve Taþýmacýlýk hizmetlerinin yanýsýra bünyesinde bulundurduðu mobilya asansörü sayesinde Asansörlü Taþýmacýlýk ve Ofis Taþýmaclýðý alanýnda da sizlere kusursuz hizmet veren bir firmadýr. Þehirlerarasý yüklerinizi güvenle emanet edebileceðiniz firmamýz yükünüzü emniyetli ve taþýma sigortalý bir þekilde yerine tam zamanýnda ulaþtýrýr. Özellikle Evden eve ve Ofis Taþýmacýlýðý alanýnda Paketleme ve ambalaj hizmetimiz sayesinde eþyalarýnýz hiç bir zarar görmeden büyük bir titizlikle taþýnarak yýpranmalarý ve eskimeleri önlenmiþ olur.

Samet Nakliyat sizler için hem Þehir içi Eþya ve Ofis Taþýmacýlýðý alanýnda hem de Þehirler arasý Yük taþýmalarýnýzda emniyetli ve sigortalý taþýma hizmetleri sunan profesyonel Nakliyat firmasýdýr. Uzun yýllardýr eþyalarýnýzý ve yüklerinizi Profesyonel taþýma elemanlarý ve alanýnda yüksek tecrübeye sahip olan þoför kadrosu sayesinde titizlikle taþýyoruz.

Etiketler
kayseri, evden, eve, nakliyat, evden, eve, nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010