Gemicioðlu Nakliyat-Þehirler Arasý Nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Gemicioðlu Nakliyat-Þehirler Arasý Nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 18-06-2017
Firma Yetkili : DAVUT
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 3312

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Çifteler cad.no:29/B MERKEZ KARTAL ÝSTANBUL
Åžehir : Ýstanbul
Telefon : 0850 346 6 269
Faks :
Website : http://www.gemicioglunakliyat.com/

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

Þehirler Arasý Taþýma

Yine en uygun fiyatlarla þehirler arasý taþýma dada karþýnýzdayýz. Sizlere en uygun fiyat sunmakla birlikte sizlere her türlü konuda ve Türkiye’ nin her karýþýndan her karýþýna hizmet vermekteyiz. Sizler için þehirler arasý taþýmada tamamen rahat ve oldukça mükemmel bir iþ sunarak baþýnýzý hiç aðrýtmadan iþlemi tamamlýyoruz.

Þehirler arasý taþýmacýlýkta Gemicioðlu Nakliyat olarak bize tamamen güvenmenizi ve özveri ile iþ baþý yapan arkadaþlarýmýzý izlemenizi þiddetle tavsiye ederiz. Ayrýca hiçbir masraftan kaçýnmayarak aldýðýmýz güçlü araçlarýmýz ve bizlerin 21 yýlý aþkýn profesyonel iþ aþkýmýza sonuna kadar güvenebilirsiniz.

Bu verdiðimiz hizmette çevrenize çok dikkat etmelisiniz. Günümüzde olduðundan fazla ihtiyaç duyulan bu iþlemler de korsan yapýlaþmalar ortaya çýkmaktadýr. Basit bir þekilde açýklamak gerekirse diyelim ki : biz sizin müþterinizin ve siz korsan bir yapýlaþmasýný , siz gidip baþka kötü bir firmayla çok ucuza alýp kaliteli bir iþ fiyatýný bizden almakla birlikte hiçbir malýn güvenliðini saðlama kaygýsý olmadan iþlemleri baþlatmýþ bulunmaktasýnýz. Ortada imzalanan yahut benzeri bir belge pek olamayacaðý için olsade geniþ kapsamlý olmayacaðý için ve çok büyük ihtimal ile taþýma sýrasýnda eþyalarýnýza her türlü zarar gelebileceði gibi geri telafi iþleminin tamamen size ait olacaðýný unutmamanýzý bildirmek isteriz.

Çevrenizde ki korsan yapýlaþmalara dikkat ediniz , tamamen sizle ve ailenize maddi zarar vermekle birlikte beklide eþyalarýnýzla birlikte yok olan manevi deðerlerinizde olabilir. Bu yüzden Gemicioðlu Nakliyat olarak biz varýz : bizimle iletiþime geçin misafirimiz olun : ‘www.gemicioglunakliyat.com ‘

Bizim sizlere olan önerimiz seçeceðiniz firma biz olma sakta dikkat ediniz . Korsan iþlemlere kurban gitmemek için iyice araþtýrma yapýnýz . Acele edip 5 dakika fazla kazanmaktansa 10 dakika kaydediniz zarara girmeyiniz. Bizler ayný zamanda sizlere en uygun fiyatý sunmakla birlikte tayin olmasý durumunda memurlara   %20 indirim yapmaktayýz. Verdiðimiz taþýma hizmeti sigortalý olup öncesinde olasý her durum konuþulup sizin memnu niyetinizden sonra en uygun fiyatla iþe baþlanýr ve en kýsa zamanda en iyi þekilde ekibimiz tarafýnda bitirilmesin yaný sýra sizlerin bizi seçmesinden dolayý üstümüzde ki mutluluðu iþ aþkýyla hiçbir ifade ile anlatmak mümkün deðildir.

Taþýma sýrasýnda gerek paketlemede , gerek taþýma esnasýnda , gerek araçlarýn kullanýmý sýrasýnda bir sorun olacaðýndan hiç þüpheniz olmasýn. Ekibimiz gayet profesyonel , araçlarýmýz son derece bakýmlý ve temiz , kaplama malzemelerimiz de nanoteknolojiye ayak uydurmaktadýr.

Etiketler
þehirler arasý nakliyat, þehirlerarasý nakliyat firmalarý, þehirler arasý nakliyat istanbul, þehirlerarasý nakliyat fiyatlarý, þehirlerarasý nakliyat fiyatlarý forum, þehirler arasý nakliyat forum, þehirlerarasý nakliyat platformu, þehirlerarasý nakliyat temiz nakliyat, þehirlerarasý nakliyat þirketleri, þehirlerarasý nakliyat ankara, þehirlerarasý nakliyat izmir, ,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010