Beylikdüzü Gür Nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Beylikdüzü Gür Nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 20-03-2017
Firma Yetkili : cemal gür
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı :
  Ä°ncelenme Sayısı : 3090

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : ---
Åžehir : Ýstanbul
Telefon : 0530 350 64 45
Faks :
Website : -------

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

BEYLÝKDÜZÜ GÜR NAKLÝYAT


Bir nakliye firmasý için en önemli referans müþteri memnuniyetidir. Yapýlan iþ ciddiye alýndýðýnda ve müþterinin ne istediði tam olarak kavrandýðýnda müþteri memnuniyeti saðlanýr.

 

 

 

Merkezi Ýstanbul’da olan Beylikdüzü nakliyat bu konuda kendini kanýtlamýþ bir firmadýr. Ýnsanlarýn taþýmacýlýkta en çok karþýlaþtýðý olumsuzluk çalýþanlarýn iþlerini önemsememesi ve eþyalara gerekli hassasiyeti göstermemesidir. Fakat firmamýz çalýþanlarý bu konuda oldukça hassas davranmaktadýr. Eþyalarýnýz taþýnacak adresten alýndýðý andan itibaren firmamýz güvencesi altýndadýr.

Beylikdüzü nakliyat yýllardýr hizmet veren bir oluþumdur ve sürekli olarak kendini geliþtirmiþtir. Ýlk baþladýðý noktadan þu an oldukça yükseklerdedir. Teknolojiyi sürekli olarak takip ederek çýkan ve faydalý olan her üründen yararlanmýþtýr.

Þirketimiz yýllardýr verdiði pek çok hizmet ile müþteri memnuniyetini amaçlar. Çalýþanlarýnýn güler yüzlülüðü ve iþini ciddiye alan ekibi bu memnuniyetin saðlanabilmesi için canla baþla çalýþmaktadýrlar.

Þirketimiz hizmetleri arasýnda; sanat eseri taþýmacýlýðý, evden eve nakliyat, banka taþýmacýlýðý, depo nakliyesi, fuar taþýmacýlýðý, ekspertiz hizmeti, þehir içi nakliyat vs.dir. Bu hizmetler verilirken ambalajlama, depolama, asansör nakliyesi gibi pek çok imkândan da faydalanýrsýnýz. Firmamýz bunlar ve bunlarýn haricinde sayamadýðýmýz pek çok hizmeti ile siz müþterilerimizin güvenini kazanmak için uðraþmaktadýr.

Firmamýzýn internet sitesinden verdiði hizmetler hakkýnda bilgi alabilirsiniz. Ayrýca aklýnýza takýlan tüm konularý iletiþim numaramýzdan bizi arayarak sorabilirsiniz. Firmamýz müþteri memnuniyetini her þeyin üzerinde tutmaktadýr.

Eþyalarýnýz firmamýz çalýþanlarý tarafýndan gerekli hassasiyet gösterilerek ambalajlanýr ve bunun ardýndan depolanýr. Depolanma iþlemi ve sonrasýnda eþyalarýnýza hiçbir zarar gelmez. Taþýma þirketimiz konforlu araçlarý ile hiçbir sýkýntýya mahal vermeden dilediðiniz yere taþýnma iþlemini gerçekleþtirir.

Yüksek katlara taþýma iþlemi ise asansörlü nakliye aracýlýðý ile olur. Bu sayede hem zamandan tasarruf edilmiþ olunur hem de eþyalara bir zarar gelmemiþ olur. Ayrýca bu taþýnma iþlemini oldukça ekonomik bir biçimde sonlandýrmýþ olursunuz.avcýlarda ev taþýyanlar | gaziosmanpaþada nakliyatçýlar | sarýyerde nakliyatçýlar | silivride veden eveciler | sancaktepede nakliyatçýlar | küçükçekmecede nakliyatçýlar 

Beylikdüzü gür nakliyat için en mühim þey müþteri memnuniyetidir. Bu nedenle müþterilerin istekleri asla kulak ardý edilmez, gerekli hassasiyet gösterilir. Bir firmanýn devamlýlýðýný saðlayacak olan önceki müþterilerinin gülen yüzleri ve memnun olduklarýný gösteren ifadeleridir. Firmamýz da tam olarak bunlar için çalýþmaktadýr.avcýlarda ev taþýyanlar | gaziosmanpaþada nakliyatçýlar | sarýyerde nakliyatçýlar | silivride veden eveciler | sancaktepede nakliyatçýlar | küçükçekmecede nakliyatçýlar 

Etiketler
avcýlarda ev taþýyanlar , gaziosmanpaþada nakliyatçýlar , sarýyerde nakliyatçýlar , silivride veden eveciler , sancaktepede nakliyatçýlar , küçükçekmecede nakliyatçýlar Adalarda ev taþýma , adalarda ev taþýma firmalarý , adalarda nakliyatçýlar , adalarda taþýma þirketleri , adalarda evden eveciler,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010