Kaya Nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Kaya Nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 17-01-2017
Firma Yetkili : Mustafa Kaya
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı :
  Ä°ncelenme Sayısı : 2974

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Selahaddini Eyyubi Mah. 325. Sokak Çarkanat 21 Apt. No: 10/A
Åžehir : Diyarbakýr
Telefon : 0412 262 32 62
Faks :
Website : http://www.diyarbakirevdeneve.tr.gg

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

 Kaya Nakliyat ailesi olarak, 2003 yýlýndan bugüne kadarki tecrübelerimizden edindiðimiz tüm deneyim ve birimlerimizi, bugün yüksek oranda müþteri memnuniyeti odaklý hizmetlerimiz ile þehir içi ve þehir dýþý çalýþmalarýn her birinde baþarý ile yerine getirmekteyiz.


Kurumsal ilkeleri çerçevesinde ticari hayatýna devam eden kuruluþumuz, yüksek teknik donaným araç ve gereçleri ile konusunda kalifiye, bilgi ve becerisi yüksek, sorumluluk sahibi personelleri ile yoluna devam etmekte, her çalýþmasýnda özen ve disiplin sonucu sektörde lider firma konumunu korumaktadýr.

Ýþinde uzman, kalifiye bir ekip ile çalýþan Kaya Nakliyat yaklaþýk olarak 13 yýllýk bir geçmiþe sahip olmanýn farkýný her alanda müþterilerine hissetirmektedir. Teknolojik geliþmeleri sürekli takip ederek daima kendini geliþtiren yönetim anlayýþý ile siz deðerli müþterilerimizin tüm isteklerine çözüm üretmekteyiz.

 

Evden eve nakliyat, depolama, kurumsal taþýmacýlýk, ofis-büro taþýmacýlýðý ve kargo parça eþya sevkiyatý gibi alanlarda uzmanlaþan kuruluþumuz zamanýnda ve sorunsuz bir þekilde transfer yapýlmasý için her türlü çabayý göstermektedir.

Etiketler
diyarbakýr evden eve, diyarbakýr taþýmacýlýk, sigortalý taþýmacýlýk, asansörlü taþýmacýlýk, evden eve firmalarý, evden eve þirketleri, diyarbakýr evden eve firmalarý, diyarbakýr evden eve þirketleri, diyarbakýr da nakliyat, diyarbakýr da evden eve, diyarbakýr da taþýmacýlýk, diyarbakýr da sigortalý taþýmacýlýk, diyarbakýr da güvenilir taþýmacýlýk, diyarbakýr kaya nakliyat, diyarbakýr nakliyat, kaya nakliyat, vizyon nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010