hürriyet nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

hürriyet nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 28-03-2016
Firma Yetkili : muhammerd
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 2986

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : kartal atalar doðu cad no 20
Åžehir : Ýstanbul
Telefon : 05327882096
Faks : 05327882096
Website : http://www.istanbulankarataþimacilik.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

  

HÜRRÝYET EVDEN EVE NAKLÝYAT VE TAÞIMACILIK HÝZMETLERÝ

 

Günümüzde evden eve nakliyat hizmetlerinde eþyalarýn güvenliði oldukça büyük bir önem arz ediyor. Özellikle de insanlarýn en deðerli eþyalarýnýn herhangi bir zarar görmeden yeni adresine taþýnmasý bu sektörün olmazsa olmazýdýr.

Taþýmacýlýk sektöründe deneyim çok önemlidir. Ýþin deneyimini uzun yýllar benimsemiþ, güvenilir ve güleryüzlü elemanlarýyla iþini ileriye götürmeyi amaçlayan firmalar daima ayakta durmaktadýr. Bunu günümüzde çok daha net görebilmekteyiz.Bizler 'hurriyetnakliyat ve Taþýmacýlýk''  olarak , 20 yýlý aþkýn tecrübelerimizle sizlere kaliteyi ve sorunsuz nakliyenin sözünü veriyoruz.Eþyalarýnýzý Türkiye’nin her bir noktasýna mesafeleri dert etmeden en kýsa sürede hasarsýz bir þekilde taþýyoruz. Evden eve nakliyat sektöründe vermiþ olduðumuz hizmetlerle siz müþterilerimizin temiz ve düzenli firmalarla çalýþmasýný ve bu çalýþmadan memnun kalmasýný hedeflemekteyiz. Bu anlayýþlarýn farkýnda olduðumuz içinde iþimizi gururla yapmaya çalýþmaktayýz.

Etiketler
þehirler arasý nakliyat Ýstanbul Ankara evden eve nakliyat ankar Ýstanbul evden eve nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010