gemicioðlu nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

gemicioðlu nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 07-03-2016
Firma Yetkili : aras emiroðlu
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 2974

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Çifteler Caddesi No:29/B Merkez Kartal/Ýstanbul
Åžehir : Ýstanbul
Telefon : 05324950918
Faks :
Website : http://gemicioglunakliyat.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

GEMÝCÝOÐLU evden eve nakliyat þirketi olarak sektörümüz  geniþ kapsamlý olduðu gibi Türkiye’nin her yerine ulaþarak hizmet vermektedir. Hem þehir içi hem de þehirlerarasý taþýmacýlýk konusunda profesyonel bir çalýþma sürdürerek müþterilerimizin memnuniyetini kazanmaktayýz.  Taþýmamýzýn hýz anlayýþýný, titizliðini ve uzun yýllarýn tecrübelerine dayanan profesyonelliðini sunmak için sizleri doðru bilgilendirmeyi kendimize görev sayýyoruz.

Duyarlýlýk ve saygý gibi misyonlarýmýzla göz önün de bulundurarak eþyanýza verdiðiniz deðeri paylaþýyor ve taþýma iþlemi yapýlýrken  bu deðeri göz ardý etmiyoruz. Kisacasý eþyanýzý bir emanet bilip son derecede itinayla teslim ediyoruz. Bu alanda müþterilerimizin  güven ve teþekkür ifadeleriyle karþýlamaktan gurur duymaktayýz.

Bilhassa uzun yola gidecek olan yük konusunda duyulabilecek  tereddüt ve endiþelerin farkýnda olduðumuzu ve bunun için müþterilerimizin ekibimizle kuracaðý güvene ehemmiyet gösterdiðimizi vurgulamak isteriz.Kutulama, paketleme, ambalajlama ve depolama gibi iþlemleri yüksek kalitede uygulayýp firma yükümlülüklerimizi yerine getirmekteyiz.

Þehirlerarasý her tür evden eve, piyano ve depolama iþlemleri için yüksek kalitedeki araç filomuzla siz deðerli müþterilerimize hizmet vermekten gurur duyarýz.. Þehirlerarasý ev eþyasý taþýma iþlemlerinizi ücretsiz yol sigortalý olarak yapmaktayýz. Kaliteden ödün vermeyen hizmet anlayýþýmýz ile çalýþmaktayýz.

Ofisiniz sizin deðerli evraklarýnýzý barýndýran ayný zamanda zamanýnýzýn çoðunun geçirdiðiniz yerlerdir. Bundan ötürü taþýnma sürecide özen ister. Taþýnmanýz ofis alanýnýn incelenmesiyle baþlanýlýr. Daha sonra gerekli ekipmanlar tedarik edilerek paketleme vs. iþlemler gerçekleþtirilir. Uzman nakliye elemanlarýmýzda ofisinizi saðlýkla taþýma iþlemine deva eder. Bunlarla beraber ambalajlama ve depolama çalýþmalarý da yürütürüz. Amacýmýz kusursuz nakliyatý size sunmaktýr.

Ofisiniz þehir içi yada þehir dýþý adreslere taþýnabilir. Bu bizim için önemli deðil, siz taþýnmak istediðiniz yeri bize bildirin biz sizi güvenli þekilde oraya taþýyalým. Þehirler arasý nakliyat da akla gelen ilk firmalardan birisi olmak bizim dürüst iþçiliðimizden kaynaklanmaktadýr

Özel eþyalarýnýz, bilgisayarlarýnýz, yazar kasanýz taþýnýrken telaþa kapýlmayacaksýnýz. Sigortalý þekilde size güven temin ederek iþlemlere baþlamaktayýz. Ofis Büro Taþýmacýlýðý hakkýnda detaylý bilgi için bize ulaþýn. Tüm sorunlarýnýz ile ilgilenir sizlere yardýmcý olacak personellerimizle hizmet vermekteyiz.

Etiketler
evden eve nakliyat þehirler arasý nakliyat iler arasý nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010