ÝZMÝR NAKLÝYAT&KÝRALIK ASANSÖR HÝZMETLERÝ ® - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

ÝZMÝR NAKLÝYAT&KÝRALIK ASANSÖR HÝZMETLERÝ ®
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 16-01-2016
Firma Yetkili : KAAN ÖZGÜRTEPE
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 6814

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : 542SK.NO 22/5
Åžehir : Ýzmir
Telefon : 02322564182
Faks :
Website : http://www.mobilasansorizmir.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

 mobilasasorizmir.com

Merkezi Ýzmir ili,Konak ilçesinde bulunan firmamýz Ýzmir Evden Eve Taþýmacýlýk&Asansör Kiralama Hizmetleri 2005 yýlýnda kurulmuþ olup,Deðer verdiðimiz müþterilerimiz sayesinde,bu günümüzdede hizmet vermiþ olduðumuz Sektörde iþimizi hassasiyetle sürdürmeye devam ediyoruz.

Firmamýz,müþterilerine özellikle evden eve nakliyat ve asansör kiralama konusunda en iyi hizmeti vermeyi ilke olarak benimsemiþtir.

Yýllarýn vermiþ olduðu ve Sektör içinde edindiðimiz tecrübe,müþterilerimize en iyi þekilde yansýtýlmaktadýr.Amacýmýz müþteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmaktýr.

Geliiþiminde büyük ilerlemeler göstermiþ olan firmamýz üstlendiði iþlere,uygun araç ve asansörleri,kullandýðýmýz ambalajlama malzemeleri ile yapýlan iþ kalitesini yükselterek ÝZMÝR EVDEN EVE NAKLÝYAT&KÝRALIK ASANSÖR hizmetini güvenle sunmaktadýr.

Bu olay hem müþterilerimizin,hemde bizlerin sonradan çýkabilecek olumsuzluklara karþý;ikinci bir pazarlýðýn etik olmadýðý gibi,herhangi bir maðduriyetin yaþanmamasý içindir.

Misyonumuz;Profesyonel olarak hizmet anlayýþý ile müþterilerimizin tüm taleplerine süratli ve eksiksiz þekilde cevap vermektedir.

Bizi  baþarýlý ve güvenli kýlan iþ anlayýþýmýzýn temelinde tüm müþterilerimize,tedarikçilerimize,ekip arkadaþlarýmýza uzun vadeli,tatminkar imkanlar sunmamýzdýr.

Vizyonumuz;EVDEN EVE NAKLÝYAT ve ASANSÖR KÝRALAMA hizmetini en ekonomik,kaliteli ve iþ güvenliði çerçevesi altýnda sunmaktýr.Saygýlarýmla;

                                                                                                                                   KAAN ÖZGÜRTEPE

Etiketler
izmir kiralýk asansör, izmir asansör kiralama, izmir evden eve nakliyat, izmir evden eve taþýmacýlýk, asansörlü evden eve nakliyat, sigortalý taþýmacýlýk izmir, kiralýk asansör izmir, þehir içi þehirler arasý nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010