ÝZMÝR KONAK NAKLÝYAT - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

ÝZMÝR KONAK NAKLÝYAT
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 01-01-2016
Firma Yetkili : Barýþ Siltaþ
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 3502

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Þükrü KAraDuman Cad. Çiçek apt No : 70/A
Åžehir : Ýzmir
Telefon : 0232 261 05 47
Faks : 0232 261 0547
Website : http://www.izmirkonaknakliyat.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

ÝZMÝR KONAK NAKLIYAT

Evden Eve Nakliyat  sektöründe derin bir boþluðun oluþtuðunu fark eden firmamýz, kaliteli ve ekonomik bir taþýma sloganýyla Nakliyat sektörüne adým attý. Amacýmýz iyi ve sorunsuz ev, büro, ve iþ yeri taþýma hizmeti sunarak, insanlarýn özlem duyduðu ev taþýma teleplerini karþýlamaktýr. Kurumsal evden eve nakliyat þirketleri içinde ambalajlý, sigortalý, marangozlu ve  asansörlü ev taþýma hizmeti sunan profesyonel nakliye firmalarý arasýnda uzun yýllardýr önde gelen firmalardan birisi olmanýn gururunu taþýyoruz.

Firmamýz sorunsuz ve hijyenik ev taþýmayý ana amaç edinmiþtir. Profesyonel ve güvenilir kadrolar ile þehir içi evden eve nakliyat ve þehirler arasý evdev eve nakliyat olmak üzere iki kategoride taþýma hizmeti sunuyoruz. En iyi ekipler belirli aþama ve denemelerden geçerek, tecrübe sahibi olduktan sonra, sizlerin evlerini taþýmak için haýzrlanýr. Ev taþýmacýlýk sektöründe güvenilir ve uzman elemanlar sadece firmamýzda çalýþabilmektedir. Unutmayýn'ki en önemli konulardan biri personellerdir.Ýyi ve güvenilir kadolar olmadan baþarýlýr bir ev taþýma hizmeti vermek neredeyse imkansýzdýr.Biz size ve eþyanýza deðer verdiðimizden dolayý güler yüzlü ve uzman ekipleri eþyalarýnýzý taþýmak için seçiyoruz. 

ÞEHÝRLERARASI EVDEN EVE NAKLÝYAT

Ýzmir Konak Nakliyat  sektöründe þehirlerarasý taþýmada önemli bir yer almaktadýr. Bu nokta'da þehirlerarasý eþya nakliyesin'in  tüm detaylarýna hakim olan taþýma firmamýz bu konuda yeni, bakýmlý araçlar, telekopik , hidrolik,kurmalý asansör hizmetleri ile hizmet sunmaktadýr. Evden Eve'de kullanýlan avrupa düzeyi ambalaj malzemeleri ve güler yüzlü, tecrübeli dalýnda uzman ekipler ile siz deðerli müþterilemize hizmet sunmaktadýr. 

Þehirlerarasý ev, iþ yeri ve büro taþýmalarýnda, Ekspertiz tarafýnda gerekli planlamalar yapýlýp taþýma iþlemini gerçekleþtiriyoruz. Eþyalarýnýzýn avrupa düzeyi kaliteli ve hijyenikj malzemelerle özenle paketlenmesi'nin ardýndan, teleskopik asarsör ile sistemli bir þekilde araca nakli yapýlýr. Taþýnýlacak þehir'e kararlaþtýrýlan saat'te araç ve eþya yüklemesini yapan ekipler haraket eder. Ýkinci adres'te mobilyalarýn ve beyaz eþyalarýn kurulumu mobilyacý tarafýndan kusursuz bir þekillde kurulumu yapýlýr.Diðer bulunan mobilya ve ev eþyalarýnýn dizay'ný müþterinin isteðine göre dizayn edilir.

Etiketler
Evden Eve Nakliyat, Þehirlerarasý Taþýmacýlýk, Asansörlü Taþýmacýlýk, Þehir içi Evden Eve Nakliyat, Eþya Depolama, Sigortalý Taþýmacýlýk, Þehirlerarasý Even Eve Nakliyat, Karabaðlar evden eve Taþýmacýlýk, Gaziemir Evden Eve Nakliyat, Konak Taþýumacýlýk, Hatay Taþýmacýlýk, Alsancak Evden Eve Nakliyat, Çeþme Evden eve Nakliyat, Karþýyaka Evden Eve Nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010