KAYA NAKLÝYAT - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

KAYA NAKLÝYAT
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 21-07-2015
Firma Yetkili : mustafa kaya
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 3820

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Selahaddini Eyyubi Mahallesi Bayýndýrlýk Caddesi 337. Sokak No: 8/C Baðlar/D.Bakýr (ninova yaný)
Åžehir : Diyarbakýr
Telefon : 0412 262 32 62
Faks : 0412 238 00 08
Website : http://www.nakliyatkaya.tr.gg

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

Kaya Nakliyat 2001 yýlýnda taþýmacýlýk ve nakliye sektöründe ki boþluðu fark etmiþ bu doðrultuda hareket etmek için ve insanlarýn ihtiyaçlarýný karþýlayýp hayatý kolaylaþtýrmak için Mustafa Kaya tarafýndan Güneydoðu'nun incisi Diyarbakýr'da kurulmuþtur. Nakliye sektöründe mevcut olan boþluðu fark edip çaðýn gereksinimlerine ayak uydurarak kurulan Kaya Nakliyat, bu boþluðu doldurmak adýna 13 yýla yakýn bir süredir aralýksýz bir þekilde çalýþmaktadýr.

Ýnsanlara iyi bir hizmet vermenin en iyi yolu onlarýn ihtiyacýný en uygun þekilde karþýlamaktýr. Bu nedenle Kaya Nakliyat müþterilerine birçok taþýmacýlýk hizmeti vererek onlarýn her türlü nakliye iþlerini güvenle yapmaktadýr. Sektörde köklü bir geçmiþi olan ve tecrübeyle her gün kendi daha da geliþtirerek sektöründe önemli oyunculardan biri olan  Kaya Nakliyat bu köklü geçmiþin gerekliliklerinin ve sorumluluklarýnýn farkýnda olarak taþýmacýlýk aðýný geniþletmiþ ve birçok taþýma modeli geliþtirmiþtir. 

Evden eve nakliyat, Þehir içi evden eve nakliyat, Asansörlü evden eve nakliyat, Ýlden ile nakliyat, Stand malzemeleri taþýmacýlýðý, Kamu kurum taþýmacýlýðý ve Lojistik hizmetleri ile Kaya Nakliyat her taþýma türüne göre özel çözümler üretmiþtir. Geniþ araç filomuz ile de her nevi ev, iþ ya da kamu kurum eþyalarýný alacak uygun kapasitedeki araçlarýmýz ile hýzlý ve güvenli bir þekilde nakliye iþlemini gerçekleþtiriyoruz. Bu hizmetlerin yanýnda personellerine de gerekli desteði ve eðitimi vererek onlarý bilgilendirmekte ve böylece müþterilerimize daha iyi hizmet vermekteyiz. Nakliye sektörünü bir adým daha ileriye taþýyarak sevk olacak eþyalar için depolama alaný oluþturarak müþterilerimizin karþýlaþtýklarý sorunlara karþý böylece çözüm üretmiþ oluyoruz.

Hakkýmýzda her türlü bilgi almak için 7/24 saat boyunca iletiþim sayfamýzdan bize ulaþabilirsiniz. Diyarbakýr'ýn sayýlý nakliye firmalarýndan biri olarak her taþýma iþlemi sonrasýnda müþterilerimizin hakkýmýzda olumlu düþünceye sahip olmalarý için her türlü hizmeti eksiksiz bir þekilde saðlýyoruz. Tüm taþýmacýlýk iþlemlerimizde eþyalarý sigortalayýp herhangi bir sorun esnasýnda maðdur olmalarýný engelliyoruz. Bununla birlikte eþyalarýn müþterilerimiz için çok deðerli olduðunu bilerek tüm eþyalarý uygun malzemelerle paketleyip araçlarýmýza özenle yerleþtiriyoruz. Hizmet verdiðimiz müþterilerimizin memnuniyeti ve referanslarýmýz ile en iyi nakliye hizmetini vermekteyiz.

Etiketler
evden eve, diyarbakýr evden eve firmalarý, diyarbakýr nakliyat firmalarý, evden eve nakliyat, evden eve taþýmacýlýk, diyarbakýr taþýmacýlýk, kaya nakliyat, vizyon nakliyat, batman nakliyat, ankara nakliyat, istanbul nakliyat, izmir nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010