urfa evden eve asansörlü taþýmacýlýk - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

urfa evden eve asansörlü taþýmacýlýk
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 14-03-2015
Firma Yetkili : abdullah hartavi
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 3524

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : þanlýurfa karaköprü merkez
Åžehir : Þanlýurfa
Telefon : 05426883636
Faks : 05338345262
Website : http://www.jetprotrans.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

 

 

JETPROTRANS;  2000 yýlýndan günümüze Evden eve nakliyat hizmetleri alanýnda faaliyet göstermektedir.

Þanlýurfa'da  kurulan  ilk evden eve taþýmacýlýk firmalarýndan olan JETPROTRANS Evden Eve Taþýmacýlýk  uzun yýllardýr  nakliyat hizmeti vermektedir.

Yýllardýr müþteri memnuniyetini ön planda tutmasý ve dürüstlük ilkesinden þaþmamasý sayesinde bugün bir çok evden eve taþýmacýlýk firma olmasýna raðmen þanlýurfa lý hemþerilerimizin tercih ettiði evden eve taþýmacýlýk firmasý olmaktan gurur duyuyoruz.

 

 

             0542 688 36 36 --05338345262

JETPROTRANS ASANSÖRLÜ EVDEN EVE TAÞIMA

Firmamýz; bu sektörde ilklerden olmasýna raðmen zamana ve yeniliklere en hýzlý ayak uyduran evden eve taþýmacýlýk firmasýdýr. Firmamýz müþterilerine asansörlü taþýmacýlýk hizmeti vermektedir.

Çok talep gören bir firma olmamýzýn en önemli nedeni  tamamen KENDÝ ELEMANLARIMIZLA çalýþmaktayýz ve para kazanmak adýna iþçi pazarlarýndan toplama adam alýp bize güvenen müþterilerimizin evine yollayamayýz , o yüzden az iþ yapalým ama temiz iþ yapalým diyoruz.

Taahhütlerini zamanýnda ve eksiksiz yerine getirmek için gerekli malzeme, bilgi, ekip ve ekipmana sahip olan firmamýz her zaman en iyisini yapmayý ve müþteri memnuniyetini sürekli yükseltmeyi amaçlamaktadýr.

þanlýurfada asansörlü ev taþýmacýlýðý,þanlýurfada asansörlü ofis taþýmacýlýðý,akçakalede nakliyat,akçakalede ev taþýmacýlýðý,akçakalede ofis taþýmacýlýðý

Etiketler
URFA akçakalede nakliyat, Þanlýurfa evden eve firmalarý, þanlýurfada asansörlü ev taþýmacýlýðý, þanlýurfada asansörlü ofis taþýmacýlýðý, akçakalede ev taþýmacýlýðý, akçakalede ofis taþýmacýlýðý, URFAJETPROTRANS nakliyat , URFA ASANSÖR KÝRALAMA MERKEZÝ DEPOLAMA SÝSTEMÝ . TAÞIMACILIK DA URFA DA TEK FÝRMA, ,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010