Þehirler Arasý Nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Þehirler Arasý Nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 01-03-2015
Firma Yetkili : ramazan
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 4022

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : ankara etlik
Åžehir : Ankara
Telefon : 03123782010
Faks : 03123782010
Website : http://www.sehirlerarasinakliyat.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

 Þehirler Arasý Nakliyat olarak þehirlerarasý nakliyat sektöründe sizlere tüm Türkiye geneline þehirler arasý taþýmacýlýkhizmeti vermekteyiz. Deneyimli eleman kadromuz ve son teknoloji yeni model araçlarýmýz ile sigortalý, marangozlu, ambalajlý þehirler arasý evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz. Þehirlerarasý taþýmacýlýk hizmetlerinden umduðunuz güvenilir ve kaliteli taþýmacýlýk hizmetlerini firmamýzdan alabilirsiniz.

 

Þehirlerarasý taþýmacýlýk hizmeti almaya karar verdiðinizde firmamýzý 1-2 iþ günü içerisinde aradýðýnýzda firmamýz evinize ücretsiz olarak eksper gönderir. Eksper tüm eþyalarý inceler ve nakliyat çalýþma programý hazýrlar. Hizmetimiz hakkýnda eksper müþterimize detaylý olarak bilgi aktardýktan sonra taþýma fiyatý belirlenir ve anlaþma saðlanýr ise müþterilerimiz ile sözleþme kapsamýnda eþyalarýnýz taþýnýr. Þehirler arasý taþýma Þirketleri göründüðü gibi kolay olmayan, taþýnma programýnýn önceden iyi bir þekilde hazýrlanmasý ile baþlar.

Etiketler
ankara evden eve nakliyat, ankara nakliye, þehirler arasý nakliyat, þehirler arasý evden eve taþýamcýlýk,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010