Ankara Asansörlü Nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Ankara Asansörlü Nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 08-02-2015
Firma Yetkili : aydýn çakmak
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 5 Kiþi ve altý
  Ä°ncelenme Sayısı : 3942

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Göktürk mah 115 cadde 8/22 çankaya / ANKARA
Åžehir : Ankara
Telefon : 0 (312) 431 31 85
Faks : 0312 431 31 83
Website : http://www.evdeneveankaranakliyat.biz

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

 Ankara Atakan Asansörlü Nakliyat eþya taþýmada yüksek katlara en iyi pratik çözüm olduðu herkes tarafýndan bilinmektedir. Teknolojiyi en yakýndan takip eden aktif olan Ankara Atakan Asansörlü Nakliyat þirketimiz iþlerinizde yýllarýn vermiþ olduðu deneyim ile profesyonel asansörlü nakliyat hizmetleri vermekteyiz.

Müþterimizin asansörlü taþýmacýlýðý neden tercih etmelidir?

· Bina içindeki merdivenlerden eþya taþýnýrken eþyalarýn saða sola çarpmasý nedeni ile eþyanýzýn çizilme ve kýrýlma olasýlýðý çok yüksek olabilmektedir.

·  Ev eþyanýz bina içinde elemanlar tarafýndan taþýnýr iken hem zaman kaybý olmadan hýzlý bir þekilde taþýnýr.

· Asansörlü evden eve nakliyat sistemini tercih eden müþteriler bina içinde oturan apartman sakinlerini kesinlikle rahatsýz etmeden ev eþyanýzýn taþýnmasý asansörlü nakliyat ile saðlanmaktadýr.

 

 

ASANSÖRLÜ TAÞIMACILIK ÝLE ÝLGÝLÝ TEKNÝK BÝLGÝ

En küçük ev eþyanýzdan tutunda en büyük ev eþyanýza varýncaya kadar asansörlü nakliyat sistemi ile taþýnmaktadýr. Asansörlerimiz 23 kata kadar çýkabilen hidrolik mekanizmasý ile çalýþan otamatik böcker marka uzayan iskele kolonlarý alüminyum gri renkte sünek bir metalden yapýlmýþtýr. Doðada genellikle boksit cevheri halinde bulunmaktadýr ev taþýma iþleri için bulunmaz bir þaheserdir.

 

ASANSÖRLÜ TAÞIMACILIKTA HIZ

Ankara Atakan Asansörlü Nakliyat ile 5+1 ev eþyanýzý 3 saat içinde ambalajlayarak taþýyoruz.

 

ASANSÖRLÜ TAÞIMACILIK TAÞINMA ÝÞLEMLERÝ

Asansörlü taþýmacýlýk gerçekleþirken balkon veya pencere aracýlýðý ile taþýnmasý saðlanmaktadýr. Eðer balkon kapýnýz küçük ve dar ise salonunuzdaki pencere camýný marangoz ustamýz çýkartarak asansörlü taþýmayý camdan yapmaktayýz. Asansörlü taþýmacýlýk bittikten sonra marangoz ustamýz tekrar salondaki çýkardýðý pencere camýnýzý yerine moteleyerek asansörlü taþýma iþini sonlandýrmýþ olurlar.

ASANSÖRLÜ NAKLÝYAT ÝLE NELER TAÞINIR?

Ev eþyasý, büro eþyasý, ofis eþyasý, inþaat malzemeleri, klima taþýnmasý, mobilya ve cam taþýnmasý, katlara su veya doðal gaz borularý taþýnmasý vb… Asansörlü taþýmacýlýkta teknolojik olarak bulunmaz bir zümrüt gibidir.

 

Sizde zamanýnýzý boþa harcamayýn bizi arayarak asansörlü taþýmacýlýðýn faydalarýndan yararlanýn.

 

Etiketler
nkara Çankaya Nakliyat Ankara Gölbaþý Nakliyat Ankara Çayyolu nakliyat Ankara Nakliyat Ankara Çankaya Nakliyat Ankara Bahçelievler nakliyat Ankara Dikmen Nakliyat Ankara Bahçelievler nakliyat Ankara ev taþýma Ankara nakliye Ankara depolama hizme,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010