ESÝN EVDEN EVE ASANSÖRLÜ TAÞIMACILIK - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

ESÝN EVDEN EVE ASANSÖRLÜ TAÞIMACILIK
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 17-12-2014
Firma Yetkili : MEHMET ESÝN
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 3358

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : MENDERES MAH GMK BULVARI 35435 SK AKGÜN 7 AP KAT 1 NO 2 MEZÝTLÝ FINANSBANK KARÞÝSI
Åžehir : Ýçel
Telefon : 0324 359 45 18
Faks :
Website : http://www.esinevdenevenakliyat.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

  Geçmiþten günümüze kadar aralýksýz olarak nakliye alanýnda uzmanlaþmýþ olan firma sahibi ve çalýþanlarýyla, 2000 li yýllarda adýný Esin Evden Eve Nakliyat olarak belirlemiþ ve gerçek bir firma olarak sektöre adýmýný atmýþtýr.

Bir aile þirketi olan firmamýz, ilk etapta tek bir taþýma aracý ile iþlerini sürdürmeye devam etmiþ ve zamana paralel olarak kazandýðý deneyim ve tecrübeleri ile firmasýný tamamen bir þirket haline getirmiþtir. Günümüzde hýzla geliþen teknolojiye adapte olmaya çalýþan firmamýz, son sistem olan Asansörle Taþýma hizmetini de müþterilerin isteði doðrultusunda sunmaktadýr. Geliþimimizin en büyük sebebi, müþterilerimizin istekleri doðrultusunda hareket etmek olduðunun bilincinde olan firmamýz, þuan 6 adet aracý ve 3 adet yük asansörü ile evden eve nakliye hizmetini sürdürmektedir.

Etiketler
esin nakliyat, esin evden eve , esin asansörlü nakliyat, esin taþýmacýlýk,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010