ÞAHÝN TAÞIMACILIK - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

ÞAHÝN TAÞIMACILIK
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 28-10-2014
Firma Yetkili : MEHMET AKDOÐAN
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 3704

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : YURT MH BARIÞ MANÇO BUL NO/38 ÇUKUROVA
Åžehir : Adana
Telefon : 0322 233 33 13
Faks :
Website : http://www.sahintasimacilik.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

 Adana ve tüm yurtta hizmet ve kalitesiyle eþyalarýnýzý çizilmeden ve kýrýlmadan eþyalarýnýzý evden eve, taþýmaktayýz.

Saygýn ve Adana Evden Eve Nakliyatda güvenilir prensibiyle siz deðerli müþterilerimizin hizmetindedir.

Firmamýz müþterilerini her zaman düþünerek onlara göre hareket etmiþizdir

Firmamýz müsterilerine en iyi hizmeti, depolama da, paketlemede, hizli ve güvenilir bir sekilde üslendigi görevlerini basari ile yerine getirerek, sirketimiz bu günlere gelmis ve gene ayni tempo ve dikkatle çalismalarina devam etmekte.

Firma olarak bu hizmet kolunda söförlerimizde dahil olmak üzere bütün kadromuz servis içi hizmet egitimi almis bulunmaktadir. Su an da firmamiz gelisiminde büyük ilerlemeler göstermis olup üstlendigi ise uygun araç ve kullandigi malzemelerde kaliteyi ve güvenligi yükseltmistir.

Güleryüz, yüklerinize itina beraberinde müþteri memnuniyetini getirmektedir.Nakliyat sýrasýnda siz müþterilerimiz hiçbir þeye karýþmýyorsunuz.Her þeyi uzman ekipimiz yapýyor.

Müþterilerimizi taþýnmanýn zorluklarýndan uzak tutmak için olara her türlü kolaylýðý saðlamaktayýz.Yýllardýr evden eve nakliyat yapmýþ olmanýn sonucunda müþterilerimizin taþýnma konusundaki istek ve beklentilerini iyi bilmekte ve çözüme ulaþtýrmak konusunda tüm imkanlarýmýzý kullanmaktayýz.

Etiketler
adana evden eve nakliyat þahin taþýmacýlýk þehir içi þehirler arasý ev taþýma güvenli ferah saðlam adana mersin hatay istanbul izmir,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010