CESÝMOÐLU NAKLÝYAT - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

CESÝMOÐLU NAKLÝYAT
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 26-09-2014
Firma Yetkili : MEHMET
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 3752

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : DEMETEVLER 358 CADDE 47.C
Åžehir : Ankara
Telefon : 03123468282
Faks :
Website : http://www.cesimogluevdenevenakliyat.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

 Cesimoðlu nakliyat taþýmacýlýk sektöründe vermiþ olduðu hizmetlerin baþlýcalarý þunlardýr.

OFÝS VE BÜRO TAÞIMACILIÐI 

ofis ve büro taþýmacýlýðý yapmak dikkat gerektirir ankara nakliyat firmasý cesimoðlu nakliyat olarak ofisinizin içinde bulunam eþyalarýn önemli elektronik eþya dosyalarýnýzýn kusursuz ve titiz bir þekilde taþýnmasýný saðlýyoruz ankara nakliyat firmasý olan cesimoðlu nakliyat büro ve ofis taþýmacýlýðýnda þehirler arasý parsiyel ve parça eþya taþýmacýlýðýný da yapmaktadýr.

EVDEN EVE NAKLÝYAT

ankara da evden eve nakliyat ve eþya taþýma sektörün de uzun yýllýk tecrübeye sahip olan ankara cesimoðlu nakliyat uzman personeliyle en iyi þekil de hizmet vermektedir cesimoðlu nakliyat olarak kapalý kasa araçlarýmýzla sigortalý bir þekil de þehir içi þehirler arasý taþýma yapmaktayýz..

DEPOLAMA HÝZMETLERÝ

Cesimoðlu nakliyat olarak ayný zaman da siz deðerli müþterilerimizin eþyalarýný . 400 metre kare olan depolarýmýz da muhafaza etmekteyiz.depolarýmýz her ay kapsamlý olarak temizliði yapýlmaktadýr.eþyalarýnýz depolama iþlemi tamamlandýðýnda nakliye hizmeti þirketimiz  tarafýndan verilmektedir.

ÞEHÝRLER ARASI TAÞIMACILIK

Þehirler arasý evden eve nakliyat ve taþýmacýlýkta siz deðerli müþterilerimize en iyi hizmeti suna bilmek için ücretsiz expertiz sayesinde taþýnacak olan eþyalarýnýzýn tespit edilir ve eþyalarýnýzýn durumuna göre personel sayýsý yeterli derece de ambalaj malzemeleri ve araç büyüklüðünü ayarlanýr. ankara nakliyat firmasý cesimoðlu nakliyat olarak kapalý kasa araçlarýmýz da eþyalarýnýzýn zarar görmeden taþýnmaktadýr. Türkiyenin 81 iline ve ilçesine hizmet veren cesimoðlu nakliyat þehirler arasý taþýmalarda eþyalarýnýzýn sigortasýný yapmaktadýr.

Etiketler
ankara nakliyat+ankara evden eve nakliyat+ ankara asansörlü nakliyat þehirler arasý nakliyat nakliyat ankara,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010