cesimoðlu nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

cesimoðlu nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 21-07-2014
Firma Yetkili : mehmet
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 4256

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : demetevler 358 cadde 47.c
Åžehir : Ankara
Telefon : 0534 546 37 29
Faks : 0312 346 82 82
Website : http://www.cesimogluevdenevenakliyat.com

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

TÜRKÝYE NÝN 81  ÝLÝNE VE ÝLÇESÝNE GÜNLÜK SEVKÝYATIMIZ VARDIR.

\"Evden
\"Ýþ
CESÝMOÐLU NAKLÝYAT Ankara Evden Eve Nakliyat firmamýz, uzun yýllardýr verdiði evden eve nakliye hizmetlerinde, güvenli ve çalýþkan, iþini profesyonel bir þekilde yapan ve ekonomik fiyatlarla kaliteli hizmet sunan bir firma olmakta iddialýdýr.ANKARA ÞEHÝR ÝÇÝ VE ÞEHÝRLER ARASI, yurdumuzun tüm bölgelerine taþýnma iþlerinizde sizlere pürüzsüz, zahmetsiz bir nakliye hizmeti sunacaðýz.Müþteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmakta, hizmetimiz karþýlýðý aldýðýmýz ücreti son kuruþuna kadar hak edecek bir hizmeti sunmakta hassas davranmaktayýz.Ankara evden eve nakliye firmalarý arasýndaki yerini düzenli çalýþmasý ve sorumluluk sahibi hizmet anlayýþý ile farklý kýlan firmamýz, sizleri de memnun kalmýþ referanslarýmýz arasýnda görmekten memnuniyet duyacaktýr.Ankara ev taþýma sektöründeki baþarýlarýný iþ yeri taþýma konusunda da göstermekte olan firmamýz ile haftanýn 7 günü 24 saat irtibat kurabilir ve nakliyat fiyatlarý konusunda bilgi alabilirsiniz.

Ýþyerinizin, ofisinizin, küçük veya büyük iþletmenizin, atölyenizin taþýnmasý konusunda deneyime sahip firmamýz, ekonomik fiyatlarla profesyonel hizmetler sunmaktadýr.

Ýþyerlerinde bulunan her türlü elektrikli, elektronik ve diðer hassas eþyalarýn ambalajlanmasý ve taþýnmasý konusunda tecrübe sahibi kadromuz, oldukça emniyetli ve zaman kaybý olmaksýzýn taþýma hizmeti sunacaktýr.

Büro, banka, fabrika,okul,lojmanlar nakliyesi hizmetlerimiz hakkýnda bilgi almak ve sormak istedikleriniz için lütfen bizimle irtibat kurunuz .cesimoglu nakliyat hizmet vermeye devam etmektedir

\"Ankara

\"Asansörlü

ANKARA ÞEHÝR ÝÇÝ NAKLÝYAT

Ankara þehir içi taþýma talepleriniz için, evden eve nakliyat veya iþyeri taþýma amacýna uygun büyük ve küçük ebattaki araçlarýmýz ile hizmetinizdeyiz.Þehirler Arasý Taþýmacýlýk: Þehirler arasý evden eve nakliye veya parça eþya taþýma ihtiyaçlarýnýz için, sizlere sunacaðýmýz ekonomik çözümleri deðerlendirmenizi arzu ederiz.Ankara Fuar Nakliyatý: Fuar organizasyonlarýnda, her türlü stand ve fuar malzemesinin taþýnmasýnda tecrübeli olan nakliye firmamýz, fuar nakliyesi konusunda profesyonel taþýmacýlýk çözümleri sunmaktadýr.

Evden Eve Nakliyat

Ankara nakliyat firmalarýndan olan CESÝMOÐLU NAKLÝYAT  yapmýþ olduðu sayýsýz nakliye hizmeti ile bu semtimizde talep edilen bir firmadýr. Ekonomik nakliyat fiyatlarýmýz ve kaliteli taþýma anlayýþý ile evinizin yada ofisinizin en iyi þekilde taþýnmasýný üstlenmektedir.  uzman Kadrolu elemanlarýmýz ve logolu kapalý kasa araçlarýmýz ile her türlü nakliye iþlemlerinizi gerçekleþtirmekteyiz. Ücretsiz eksper hizmeti ile evinizde inceleme yapmaktayýz.

Bizim ile iletiþime geçtikten sonra sizlere bir nakliyat fiyatý verilir. Bu fiyat elde ettiðimiz deneyimler ve sizlerin bizlere verdiði bilgiler dahilinde sunulan bir fiyattýr. Bu fiyat üzerinden bir anlaþma saðlandýðý taktirde sizlerin sorunsuz bir EVDEN EVE NAKLÝYAT yapmanýz için ön inceleme yapýlýr. Bu inceleme sonucu sizlere en iyi nakliyat fiyatý sunulacaktýr.Bunu geniþ araç filosu ile evinizde bulunan eþyalarýn hacmine uygun araç seçilerek sunulacaktýr.

CESÝMOÐLU NAKLÝYAT  EVDEN EVE TAÞIMACILIK  stresli bir süreçtir. Bu süreç güven, tecrübe ve deneyimli personellerle gerçekleþtirildiðinde keyif alýcý bir hale dönüþür. Ankara’nýn  her yerinde evden eve nakliyat firmasý ile karþýlaþmanýz mümkündür. Bizim size tavsiyemiz evden eve nakliyat iþlemi için secim yaparken çevrenizde taþýnma iþlemi gerçekleþtirilmiþ arkadaþlarýnýza, dostlarýnýza danýþarak nakliyat firmasýný seçiniz.

Ankara içinde CESÝMOÐLU NAKLÝYAT  asansörlü nakliye hizmetini de bünyesinde bulunan  Evden Eve Nakliyat sizlere güvenli, stressiz ve keyifli bir evden eve nakliye yaþatmanýn gayesi içindedir. Asansörlü nakliyat  oldukça sýk kullandýðýmýz geliþmiþ bir nakliye sistemidir. Asansörlü nakliyat ile eþya taþýmak hem zaman acýsýndan hemde eþya güvenliði acýsýndan standart taþýmalara göre çok daha iyi ve kalitelidir. asansörlü nakliyat için bizi aramanýz yeterli olacaktýr.

EV  eþyalarýnýn depolanmasý içinde sizlere hizmet vermekteyiz. Depolarýmýz eþya depolama için özel yapýlmýþ bölmelerden oluþmaktadýr. Ev eþyasý depolarýmýz eþya depolama kriterlerine uygun yapýdadýr. CESÝMOÐLU NAKLÝYAT  evden eve nakliyat firmamýz sizlere parça eþya taþýma içinde çözümler sunmaktadýr. Bizi aradýktan kýsa bir süre içinde sizlere yardýmcý olacak eleman ve küçük araçlarýmýz parça eþyalarýnýzý taþýnmasýný saðlayacaktýr.

ÞEHÝRLER ARASI  taþýmalarda özellikle Ýstanbul, Ýzmir, Adana, Çanakkale, Bursa, Hatay gibi illerimize özel fiyat uygulamasý yapmaktayýz. Bu illerimize olan ev eþyalarýnýn taþýnmasý için bizlerden bilgi almanýzý rica ederiz.

Özel fiyatlar oluþturduðumuz illerimiz;

  • Ankara Ýstanbul evden eve nakliyat
  • Ankara Ýzmir evden eve nakliyat
  • Ankara Çanakkale evden eve nakliyat
  • Ankara evden eve nakliyat
  • Ankara  nakliyat
Etiketler
ankara nakliyat, ankara evden eve nakliyat , asansörlü nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010