Turhal Nakiyat ve Taþýmacýlýk Hizmetleri - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Turhal Nakiyat ve Taþýmacýlýk Hizmetleri
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 17-12-2013
Firma Yetkili : Bayram KALIN
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 11-50 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 3806

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : sultançiftliði
Åžehir : Ýstanbul
Telefon : 02129093460
Faks : 02126507159
Website : http://www.turhalnakliyat.com.tr

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

Turhal Evden Eve Nakliyat ve Taþýmacýlýk Hizmetleri

Turhal Nakliyat ve Taþýmacýlýk Hizmetleri, 1990 yýlýnda ev, ofis, büro vb. nakliyat ve taþýmacýlýk uygulamalarýnda en iyi hizmeti verebilmek için istanbulda kurulmuþtur. Dünya teknolojilerini yakýndan takip eden, lojistik altyapýsýný sürekli yenileyen firmamýz, genç, tecrübeli ve özel eðitimli personelden oluþan uzman kadrosu ile, müþterilerine daima en iyi hizmeti en güvenilir þekilde sunma gayreti içerisinde bulunmaktadýr. Müþteri memnuniyetini kendine ilke edinmiþ firmamýz, taþýmacýlýðýný gerçekleþtirdiði tüm eþya veya ürünleri sigorta altýna almaktadýr. Web sitemizi veya sabit/gsm telefon numarlarýmýz ile bize 7/24 ulaþabilmeniz mümkündür. Nakliyat ve Taþýmacýlýk sektöründe kaliteli hizmet anlayýþý ile çalýþmalarýmýza tüm hýzýmýzla devam etmekteyiz. Bizi tercih ettiðiniz için deðerli müþterilerimize þimdiden teþekkür ederiz..

\"evden\"evden\"evden

Evden Eve Nakliyat

Evden Eve Nakliyat denince akla ilk gelen isimlerden biri olan Turhal Evden Eve Nakliyat Hizmetleri sayesinde, evden eve taþýnma iþlemleri teknolojik geliþmelerle paralel ve uzmanlar eþliðinde gerçekleþiyor. Evden eve nakliyat iþleminin türüne göre kullanýlan teknolojik imkânlar sayesinde güvenilir yöntemlerle eþyalarýnýzý taþýyoruz. Kullandýðýmýz özel paketleme materyalleri bünyesinde eþyalarýnýz, saðlýklý ortamlardan geçerek uzmanlarýmýz eþliðinde varmalarý gereken yere varýyorlar. Turhal Evden Eve Nakliyat olarak araçlarýmýzýn tamamý kapalý kasa olup, güçlü yapýlarý sayesinde eþyalar en az hareketle evden eve taþýnýyorlar. Ama öncelikle uzmanlarýmýz, taþýnacak eþyalarý tespit ederek onlar için en uygun ortamý hazýrlýyorlar. Evden eve taþýnma sýrasýnda gerekli olacak her türlü materyal ve durum bu þekilde saðlanmýþ oluyor.
Evden eve taþýnma iþlemi ile ilgili size özel tanýtým ve çözümlerimiz için bizimle kolayca iletiþime geçebilirsiniz, telefon üzerinden gerçekleþen görüþmelerden ziyade, birebir taþýnacak eþyalarla birlikte durumunuza özel çözümler sunabilecek uzman kadromuz hizmetinizde olacaktýr. Turhal Evden Eve Nakliyat olarak gerçekleþtirdiðimiz tüm evden eve nakliyat iþlemleri saðladýðýmýz baþarýnýn verdiði güç ile sizlere daha iyi hizmet vermek için tüm imkânlarýmýzda çalýþýyoruz Evden eve taþýmada firmamýzýn iþlem sýralamasý aþaðýdaki gibi olacaktýr.








  • Öncelikle sökülmesi gereken mobilyalar sökülür. Bütün mobilyalar havalý kabarcýklý balonlu malzemeler ve iplerle sarýlýp paketlenir.
    Koltuklar kanepeler, yataklar, beyaz cinste eþyalarýnýz naylona sarýlýr. Ambalajlý olarak kamyona yüklenir.
    Taþýnýlacak yeni adreste de merdivenlerden ambalajlý olarak çýkarýlýr. Yerleþmesi gereken odalara yerleþtirildikten sonra üzerindeki
    havalý kabarcýklý balonlu malzemeler ve ipler çözülüp alýnýr.
  • Buzdolabý, fýrýn, çamaþýr, bulaþýk, kurutma makinesi, bombeli camlý vitrinler havalý kabarcýklý balonlu malzemelere sarýlýp iple baðlanýr.
  • Yatak odasý gardýroplarý da monte ettikten sonra kulp çýkýntýsý, ayar vidalarý, camlý kýsýmlarý ve menteþeleri olmasý nedeni ile araçta çýkýntýlarý boþluklara denk gelecek þekilde ambalajlanýr. Demontesi yapýlan mobilyalar yeni adreste tekrar monte edilerek yerleþtirilir.
  • Bardak, yemek takýmlarý, kristaller, aksesuarlar kâðýda sarýlýp koli ve fýçýlara yerleþtirilir. Mobilyalarýnýz diðer tarafta yerleþince
    tekrar yerlerine konulur. Bizden sonra size vitrin içinde kendi ihtiyacýnýza göre yerleþtirmeniz kalýr.
  • Televizyon, video, müzik seti gibi elektronik cihazlar önce havalý kabarcýklý balonlu malzemelere sarýlýp muhtelif büyüklükteki kolilere yerleþtirilip iple baðlanýr.
  • Çiçekler, yapraklarýnýn ve dallarýnýn kýrýlmayacaðý bir þekilde uygun koli ve fýçýlara yerleþtirilerek sabitlenir ve devrilme gibi sorunlara karþý önlem alýnýr.
  • Taþýnmadan dolayý herhangi bir hasar olmasý halinde tamir edilebilirse tamir; tamiri mümkün deðilse bulunabilen bir þey olmasý kaydý ile yenisini alýp müþteriye teslim ediyoruz.
  • Elektronik ve elektrikli eþyalarda fiziki bir hasar olmasý halinde tarafýmýzdan tazmin edilecektir.

Önemli Uyarý: Elektrik montaj iþleri, matkap ile duvar tavan delme iþleri, þofben, kombi, radyatör söküp takmak. Duvardan duvara halýlarýn kesilip uydurulma iþleri, korniþ sökülüp takýlmasý gibi iþler firmamýzýn nakliye alanlarýna girmemektedir. Lütfen bu tür hizmetleri personel ekibimizden talep etmeyiniz, anlayýþýnýz için teþekkür ederiz..

Etiketler
evden eve nakliyat, evden eve taþýmacýlýk, þehirler arasý evden eve nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010