Belde evden eve nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Belde evden eve nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 29-11-2013
Firma Yetkili : Umit erdoðan
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 4490

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Huzurevleri Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarý Birlik Apartmaný No:91 Çukurova / ADANA
Åžehir : Adana
Telefon : (0322) 248 23 94
Faks :
Website : http://www.beldeevdenevenakliyat.com/

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

Nakliye hizmetleri, geliþen çað ve artan ihtiyaçlar doðrultusunda çok hýzlý geliþmeye baþladý. Buna baðlý olarak, hala eski usul taþýma taþýmacýlýk yöntemlerini kullanan firmalarla çalýþmak, hem zaman kaybý hem yorgunluk hem de stresten baþka bir iþ yaratmaz. Derme çatma kamyonlar, birkaç tane eski püskü ve tozlu kilim, kullanýlmýþ koliler ve ambalajlar, oradan buradan temin edilen hamallar artýk mazide kalan bir hatýra olarak, tozlu raflara çoktan kaldýrýldý.

Taþýnmak için zaman harcamak, iþin baþýnda durarak her an stres yaþamak, iþinizden geri kalmak zorunda deðilsiniz. Adana evden eve nakliyat olarak hizmet veren firmamýz, teknolojiyle birleþerek kendini geliþtirmekte ve tamamen müþteri memnuniyeti doðrultusunda hizmet saðlamaktadýr. Taþýma ve montaj iþlerini gerçekleþtirecek olan personellerimiz, özel bir eðitim sürecinden geçerek, sizlere daha kaliteli hizmeti saðlamak için sürekli yenilenmektedir. Çünkü nakliyeyi hýzlandýrýp, pratik çözümler üretmek, firmamýzýn uzman personellerinin görevidir. Firma olarak size hýzlý ve güvenilir çözümler sunmak için, sözleþme yapýlmadan önce uzman eksperlerimiz evinize ziyaret gerçekleþtirir. Bu ziyarette, sizin bizden beklentileriniz tek tek konuþularak, eþyalarýnýzýn yoðunluðu, özel paket gereken eþyalarýnýzýn niteliði ve büyüklüðü, hangi ambalajlardan ne kadar ihtiyaç olacaðý gibi önemli bilgiler rapor edilir. Ayrýca, eþyanýn nasýl bir konuma taþýnacaðý, yük asansörü veya merdiven boþluklarýnýn mevcut durumu, bina dýþ cephesinin asansörlü taþýmaya ne kadar elveriþli olacaðý gibi detaylarda ayrýca not edilir.Adana evden eve nakliyat firmamýz, oluþabilecek herhangi bir olumsuzluða karþý, uzman experlerimizin raporlarýna baðlý olarak, müþterimizin þartlarýna uyacak akýlcý ve pratik çözümler sunar. Böylelikle transfer esnasýnda hiçbir aksiliðe meyil verilmez.


Sizin özel kiþi veya kurum olmanýz bizler için pek önem arz etmez. Çünkü bizler müþteri odaklý çalýþtýðýmýz ve profesyonel kadrolarýmýzla hizmet verdiðimiz için, her durumda ayný özeni gösteririz. Eþyalarýnýzý, niteliðine uygun olarak çeþitlendirilmiþ özel ambalajlar kullanýlarak paketleriz. Ekstra özen ve itina gerektiren deðerli eþyalarýnýz için özel destekli ambalajlar kullanýrýz. Modüler parçalara sahip olan büyük ebatlý eþyalarýnýzýn demonte ve montesini, bu konuda uzman olan elemanýmýz gerçekleþtirir. Transfer sonrasý müþterilerimizin yüzünde oluþacak gülümseme, Adana evden eve nakliyat olarak bizlerin en büyük mükâfatýdýr.

Etiketler
adana evden eve nakliyat, adana evden eve taþýmacýlýk, adana evden eve, evden eve nakliyat, evden eve adana, evden eve, adana taþýmacýlýk, adana nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010