Umut evden eve nakliyat - Evden Eve Firmalarý l evden eve nakliyat, nakliyeciler sitesi , izmir evden eve, istanbul evden eve, kayseri evden eve, bursa evden eve, mersin evden eve nakliyat, ankara evden eve nakliye, antalya evden eve, trabzon evden eve, balýkesir evden eve, muðla evden eve, nakliyat, nakliye, taþýmacýlýk, depolama, asansörlü nakliye, 

Hızlı Firma Arama

Umut evden eve nakliyat
Firma Bilgileri

Ãœyelik Tarihi : 29-11-2013
Firma Yetkili : Ahmet tutak
Firma Sektörü :
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kiþi
  Ä°ncelenme Sayısı : 4862

Ä°letiÅŸim Bilgileri
Adres : Kenan Evren Bulvarý Mahfesýðmaz Mahallesi 79155 Sok. No:23 Adana/Çukurova
Åžehir : Adana
Telefon : 03222259717
Faks :
Website : http://www.umutevdenevenakliyat.net/

 Firmanın Ãœrünleri -  Firmanın Ä°lanları -  Ä°letiÅŸim

Hakkımızda

Atama, tayin, öðrenim ve bir çok nedenle tarih boyunca taþýnma sirkülasyonu devam etmiþ, bu sebeple nakliyat ihtiyacý doðmuþtur. Son yýllarda ise nakliye iþleri profesyonel bir sektör haline gelmiþ, ve artýk taþýnmadan kaynaklanan hasarlar minimum düzeye indirilmiþtir. Umut Evden Eve Nakliyat profesyonel hizmetlerini azami müþteri memnuniyeti saðlama sloganý ile yürütmektedir.

Çalýþma prensibimiz

Adana evden eve nakliyat faaliyetlerini kendi alanýnda uzman profesyonel kadromuz ve donanýmlý araçlarýmýz ile gerçekleþtirmekteyiz. Evden eve nakliyat faaliyetlerini 4 ana etapta gerçekleþtiriyoruz;

  1. Expertiz : Siz deðerli müþterilerimiz bize ulaþtýktan sonra uzman experimiz kararlaþtýrýlan gün ve saatte öncelikle taþýma iþinin yapýlacaðý evinize misafir oluyor. Bu esnada, asansör ile taþýma yapýlýp yapýlamayacaðý, apartman veya evinizin civarýndaki engellerin incelenmesi ve

portatif asansörden maksimum fayda saðlanacak lokasyonun belirlenmesi, ev veya dairenizin büyüklüðü ve eþya yoðunluðunun incelenmesinden sonra, taþýnacaðýnýz evin de ayný keþfini yaparak sizi bilgilendirip fiyatlandýrmasýný yapýyor.

  1. Demontaj,Paketleme,Yükleme : Expertiz sonucunda onay vermeniz halinde siz sadece ceketinizi alýp evden çýkýyorsunuz ve kararlaþtýrýlan taþýnma gününde ekip lideri, þoför, marangoz ve iþçilerden oluþan ekibimiz evinize geliyor. Marangozlarýmýz mobilyalarýnýzýn demontajýný yaparken diðer çalýþanlarýmýz özel paketleme yöntemleri ile mutfak eþyalarý, giyim vb ev eþyalarýný topluyor. Cam eþyalarýnýz özel variller ile taþýnýrken, elbiseleriniz de araçlarýmýzda bulunan elbise dolaplarýna askýlarý ile birlikte taþýnarak hem zarar gelmesi englleniyor hem de kýrýþmadan taþýnarak hemen kullanýlabilir durumu muhafaza ediliyor.
  2. Ýndirme ve montaj: Taþýnacaðýnýz eve ulaþýldýktan sonra eþyalarýnýz diðer evinizdeki þekli ile yeni evinize yerleþtiriliyor, mobilyalarýnýz tekrar monte edilip, paketlenen eþyalarýnýz tekrar kullanýlýr duruma getiriliyor ve bulaþýk, çamaþýr makinelerinizin su tesisat baðlantýlarý yapýlýyor.
  3. Son Keþif : Son olarak ekip lideri tarafýndan tüm eþyalar denetlendikten sonra hasar deðerlendirilmesi yapýlýyor, herhangi bir hasar durumunda eþyanýz onarýlýyor veya yenisi ile deðiþtiriliyor.

Adana evden eve nakliyat faaliyetlerini profesyonel ellerde yürüten Umut Evden Eve Nakliyat, tüm eþyalarýnýzý sigortalayarak maðduriyetin önüne geçerek müþteri memnuniyetini ön planda tutma gayreti gütmektedir. Siz deðerli müþterilerimizin eþyalarýný kendi eþyamýz gibi taþýyor, aldýðýmýz gibi size geri teslim ediyoruz.

Etiketler
adana evden eve nakliyat, adana evden eve taþýmacýlýk, adana evden eve, evden eve nakliyat, evden eve adana, evden eve, adana taþýmacýlýk, adana nakliyat,

Sitemap - RSS - Valid XHTML 1.0 Transitional İletişim : 0 232 250 0 250 - © evdenevefirmalari.com - 2010